Andreea Chebac vă invită la sesiunea pe luna ianuarie a proiectului SCHIMB DE CĂRȚI cu un atelier de improvizație pe textSchimb de Carti Ianuarie
Atelier de improvizatie pe text
Bookblog.rova invita la prima editie din acest an a intalnirilor Schimb de Carti Bucuresti. Ne vedem duminica, 31 ianuarie, de la ora 15:00, in locul cunoscut - La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).
Vom invata sa folosim lecturile si intr-un mod creativ prin Atelierul de improvizatie pe un text la prima vedere, sustinut de actrita Smaranda Caragea, lector laFundatia Calea Victoriei. Dam impreuna viata textelor preferate.
Intrarea este libera.
Schimbul nu este definitv si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci carti ;) ).
Mai multe detalii pe bookblog.ro. Da join pe evenimentul nostru de pe Facebook si ne vedem Duminica!
Schimb de Carti este un proiectbookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradeasi Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.
Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.
--
Andreea Chebac
Project Manager

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieți comentariul aici